Cauta in site

COVID-19

SANATATEA GENERALA ESTE PRIORITATEA NOASTRA.

Standardele de igiena si sterilizare au fost mereu la cel mai inalt nivel in clinica noastra. Am folosit intotdeauna dezinfectanti cu actiune virucida si cea mai avansata tehnologie pentru sterilizare. Pe langa acestea, pe perioada pandemiei COVID-19 vom implementa masuri suplimentare si protocoale aditionale de protectie si sterilizare pentru a iti oferi si in situatia actuala tratamente stomatologice in cele mai sigure conditii

Incepand cu programarea, pana la protocolul de acces si parasire a clinicii, am structurat masuri simple cu eficienta maxima.

-triaj telefonic: cu o zi inaintea programarii te vom contacta telefonic pentru confirmarea programarii si a faptului ca nu prezinti semne sugestive COVID-19 (febra tuse), ca nu ai calatorit in afara tarii si nu ai intrat in contact cu persoane confirmate COVID-19. In acest caz vom amana programarea ta pentru 14 zile.

-inaintea programarii va fi necesara completarea digitala a unui chestionar standard COVID-19

-nu se va permite accesul in clinica fara programare

-programarea pacientilor se va face la intervale de 30 minute unul fata de altul, astfel incat pacientii vor interactiona minim intre ei si cu personalul din Receptie.

-avand mai multe cabinete la dispozitie, vom alterna cabinetele, folosind maxim 2 cabinete in acelasi timp. Astfel vei fi tratat intr-un cabinet in care nu a fost tratat un alt pacient minim o ora.

-accesul in clinica se va face folosind liftul, iar parasirea clinicii pe scari.

-la intrarea in clinica vei fi preluat de asistenta noastra echipata care iti va inregistra temperatura corporala utilizand un termometru cu infrarosii (fara contact). Apoi te va indruma prin protocolul de igienizare la venire (depozitarea hainei/gentii, spalarea mainilor, utilizarea dezinfectantului si echiparea) si te va conduce direct in cabinet.

-vei observa ca medicul si asistenta poarta echipamente suplimentare de protectie in functie de tipul tratamentului tau: viziera, ochelari, masca FFP2, halat medical de unica folosinta, combinezon etc.

-la parasirea clinicii va rugam sa nu stationati in zona de receptie, in holul cladirii sau in curte

 

Va asteptam la clinica in siguranta!

Echipa Dexellence Clinic

14.05.2020

Programare

Solicita o programare


Status pacient*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.