Cauta in site

Gutiere SomnoDENT

Sforai? Ti se opreste respiratia in timpul somnului? Ce legatura are medicul dentist cu asta?

Medicul dentist poate realiza o gutiera ce reduce sforaitul si episoadele de apnee (oprirea respiratiei) in somn. Somnomed este o companie din Australia specializata in tratamentul apneei de somn (oprirea respiratiei in timpul somnului). Printre alte dispozitive dezvoltate de Somnomed se numara gutierele Somnodent, dispozitive medicale utilizate cu succes in intreaga lume pentru ameliorarea sforaitului si a respiratiei in timpul somului.

 

GUTIERA SOMNODENT

Dr. Cristina Rizea a urmat cursurile de tratament al apneei de somn in cadrul Masterului de Ortodontie din Malaga, SPANIA. SOMNODENT (Australia) sunt liderii globali in tratamentul apneei de somn (si a sforaitului) folosind gutiere. Pentru realizarea gutierelor de tratament al apneei in somn avem nevoie doar de o scanare 3D a dintilor tai, ce dureaza 15 minute si pe care o realizam direct in clinica. In 2-4 saptamani vom primi apoi gutiera ta Somnodent, o vom proba si te vom instrui cum sa o utilizezi.

Gutierele sunt comode, flexibile si in general pacientii se adapteaza usor la dormitul cu gutiera Somnodent. Ele pot fi ajustate in cazul modificarilor dentare (nu trebuie realizata o gutiera noua daca schimbi o coroana dentara), si sunt usor de igienizat si mentinut pe termen lung. Pacientii ce au utilizat alte dispozitive (de tipul CPAP) pentru tratamentul apneei in somn spun ca gutiera Somnodent este considerabil mai comoda si asemanatoare ca eficienta.

 

Cum functioneaza gutiera Somnodent?

Sforaitul si apneea (oprirea respiratiei) in somn apar datorita ingustarii sau blocarii cailor aeriene in timpul somnului de catre limba. Gutierele SOMNODENT mentin maxilarul inferior (si limba) intr-o pozitie anterioara (in fata). REZULTATUL: se largesc caile aeriene, vei respira mai bine, te vei odihni mai bine si vei sforai mai putin.

Vreau programare.

Programare

Solicita o programare


Status pacient*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.