Cauta in site

Dotari clinica

Avem la dispozitie cea mai inalta tehnologie pentru a iti oferi tratamente stomatologice ultramoderne, rapide, minim-invazive si nedureroase

Microscop dentar Zeiss

Microscop ZEISS

Magnificatie de pana la 12x, pentru ca medicul dentist sa poata vizualiza cele mai mici si ascunse detalii ale structurii dintilor si restaurarilor dentare. Si pentru ca tratamentele de canal sa aiba sanse maxime de success.

CT dentar

CT dentar PLANMECA

Analizam dintii, implanturile si osul maxilarelor tridimensional cu ajutorul CT-ului dentar. Direct in clinica, fara deplasari la centre de radiologie si fara programare. Astfel putem pune pe loc un diagnostic cu precizie maxima si realiza un plan de tratament detaliat.

CT-ul PLANMECA ProMax 3D este lider global in radiologia dentara 3D si doza minima de radiatii pentru fiecare tip de expunere, respectand protocolul ALARA (As Low As Reasonably Achievable). Setarea Child Mode ne permite realizarea de CT-uri si pacientilor copii cu doza de radiatii de pana la 10x mai mica decat cea conventionala.

planmill

Sistem CAD/CAM

Include scanner intraoral, soft de design computerizat al restaurarilor dentare si masina de frezat computerizata ce ne permite sa realizam coroane, punti, fatete si incrutatii tale adaptate perfect in mai putin de 24 de ore.

Laser dentar Biolase

Laser dentar BIOLASE

Ne unim fortele cu BIOLASE, liderul in domeniul laserelor dentare, pentru a realiza tratamente revolutionare minim-invazive,  nedureroase, cu sangerare redusa si vindecare rapida.

Cu ajutorul laserului Biolase EPIC X tratamentele chirurgicale si parodontale devin mai usoare pentru pacient. Laserul dentar Biolase EPIC X oferă o precizie, eficiență și confort fără egal pentru pacient, cu soluții minim invazive si rezultate optime.

Dr Alina Panait Rizea – Medic Specialist Parodontologie si Dr. Irina Baltag – Medic Specialist Protetica Dentara sunt medicii nostri dentisti specializati in tratamentele stomatologice laser.

radiolo

Radiologie dentara PLANMECA

Echipamentele radiologice din marile centre de radiologie dentara din lume, cu cea mai mica doza de raidiatii efectiva, direct in clinica pentru ca tu sa economisesti timp. Radiografii panoramice si retroalveolare de cea mai inalta precizie sunt obtinute in doar cateva secunde.

autoclav

Tehnologie si solutii integrate complete de STERILIZARE.

Autoclav, baie de ultrasunete, sigilator automatizat pentru pungi sterile DURR si MELAG. Brandurile de top in sterilizarea pentru clinici stomatologice, recunoscuti global pentru excelenta in limitarea posibilitatii contaminarii pacientilor si personalului medical.

scanoral

Scanner intraoral PLANMECA

Adio amprenta clasica pentru lucrari protetice. Scanam dintii cu scanner-ul intraoral si obtinem o imagine 3D de inalta precizie a dintilor tai, ce inlocuieste amprenta clasica (mulajul). De asemenea, prin scanarea cu scannerul intraoral putem realiza arhivarea zambetului tau. Astfel, vom avea la dispozitie forma dintilor tai de acum pe care o putem utiliza apoi pentru eventuale restaurari dentare cand va veni momentul.

aaa

Piezotom ACTEON CUBE

Piezotomul este un dispozitiv ce permite interventii de mare finite la nivelul osului. Astfel realizam minim invaziv cu trauma redusa tratamentele de tipul sinus lift, extractii de dini inclusi chistectomii (indepartarea chsturilor) sau recoltari de blocuri osoase.

DSC 5965

Primul autoclav CARECLAVE intr-o clinica privata din Romania

Sterilizam TOT.

Folosim primul autoclav din lume ce permite sterilizarea si lubrifierea simultana a dispozitivelor medicale tubulare (turbine, instrumentul de detartraj). Fiind lansat pe piata in 2022, suntem prima clinica privata din Romania dotata cu autoclavul 4-in-1 CARECLAVE 618.

DSC 4637

Fiziodispenser W&H

Inserarea implanturilor dentare se realizeaza in cele mai sigure si precise conditii utilizand fiziodispenserul complet digitalizat al renumitei companii elvetiene W&H.

DSC 4845

Lampa de albire profesionala

Realizeaza activarea si potentarea substantei de albire dentara, pentru a obtine cea mai luminoasa varianta a zambetului tau natural. Rezultate maxime. O singura sedinta. 45 de minute.

DSC 4776

Sedare intravenoasa asistata de medic anestezist

Suntem clinica autorizata ATI.

Astfel putem realiza orice tip de interventii stomatologice sub sedare intravenoasa asistata de medicul specialist anestezist. Pe langa eliminarea anxietatii si confortul pacientilor pe durata interventiei, sedarea ofera si medicilor nostri conditii optime de realizare a interventiilor complexe de tipul reconstructiilor osoase sau inserarii de implanturi multiple, scurtand interventiile.

DSC 5496 scaled

Lupe dentare

Tratam mai bine ce vedem mai bine.

Medicii nostri utilizeaza magnificatia cu lupe dentare pentru a detecta unele probleme dentare invizibile cu ochiul liber.

Stim ca tehnologia si profesionalismul merg mana in mana. Acestea sunt cateva dintre aparatele si tehnologiile de ultima ora ce ne permit sa oferim tratamente moderne, actuale, minim-invazive si maxim-eficiente.

Vreau programare

Programare

Solicita o programare


Status pacient*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.