Cauta in site

Dr. Alina Panait-Rizea

Medic Specialist Parodontologie. Coordonator Tratamente.

Competenta Inhalosedare

 

Dr. Alina Panait-Rizea a absolvit Universitatea de Medicina si Farmacie “Carol Davila”, Bucuresti in anul 2014, urmand ulterior programul de 3 ani de rezidentiat in ramura stomatologiei numita Parodondologie.

Inca din perioada facultatii, Alina a aratat un real interes pentru activitatile asociatiilor de profil, atat la nivel national cat si international. Alina a coordonat programul de schimburi studentesti ale Asociatiei Europene a Studentilor la Medicina Dentara, ulterior ocupand functia de Vice-Presedinte si apoi Presedinte al Asociatiei Europene a Studentilor la Medicina Dentara. Vesnic dornica sa ajute si sa puna in practica cunostintele acumulate, s-a implicat activ in programe de voluntariat organizate atat in Romania, cat si in tari precum India.

In toata aceasta perioada Alina a urmat cursuri de supra-specializare si a participat la numeroase congrese de profil pentru a le putea oferi pacientilor sai cele mai actuale metode si tehnici de tratament puse in practica cu ajutorul materialelor si aparaturii de ultima generatie. Mereu cu zambetul pe buze si dornica de colaborare interdisciplinara, Alina este Co-Fondatoare si membru esential al echipei Dexellence Clinic, fiind unul dintre cei 4 coordonatori de tratament ai clinicii noastre.

Programare

Solicita o programare


Status pacient*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.