Cauta in site

Albire dentara

Albirea dentara face adesea dintr-un zambet placut unul extraordinar.
Iata ce trebuie sa stii despre cea mai solicitata interventie stomatologica estetica:
1. Cat dureaza procedura? Un tratament complet de albire dentara in cabinet se realizeaza intr-o singura sedinta cu durata de 1h30.
2. Ce presupune albirea dentara? Sedinta de albire include periajul dintilor, 3-4 reprize de 15 min de albire, tratamentul de remineralizare si consilierea pentru intretinerea albirii.
3. Doare? Uneori in timpul sedintei de albire dentara poate aparea sensibilitate dentara, de la usoara pana la importanta. Alteori poate aparea durere tranzitorie dupa sedinta de albire, ce dispare complet in 48 ore. Majoritatea pacientilor nu prezinta insa durere in timpul sau dupa interventia de albire dentara.
4. Cat dureaza efectul albirii? Durata albirii variaza in functie de alimentatie, igiena orala si alti factori individuali, insa efectul albirii se mentine in general minim 6 luni.
5. Pot face albire daca am obturatii (plombe), coroane sau fatete pe dintii din fata? Restaurarile dentare nu se vor albi in urma tratamentului de albire, insa dintii naturali se albesc. Daca in urma albirii se va observa o diferenta de culoare intre dintii naturali si restaurari, ulterior se poate realiza inlocuirea restaurarilor.
Interesat sa afli mai multe? Programeaza-te la o consultatie in vederea albirii dentare.
Programare

Solicita o programare


Status pacient*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.