Cauta in site

Aparat dentar invizibil

APARAT ORTODONTIC INVIZIBIL

Stiai ca iti poti indrepta dintii cu aparat dentar fara sa observe nimeni?

 

Tratamentul ortodontic cu alignere (gutiere transparente) permite indreptarea dintilor in majoritatea cazurilor de malpozitii dentare, indiferent de varsta, utilizand o secventa de gutiere pe care le poate schimba pacientul. Spark, Invisalign, HeySmile, ClearCorrect sunt cateva dintre companiile ce produc alignere – gutiere transparente pentru indreptarea dintilor. Planificarea indreptarii dintilor se face digital, folosind scanarea 3D a dintilor tai, de catre medicul ortodont.

 

aparat dentar invizibil

Tratamentul este confortabil, simplu, si fara surprize: stii de la incept cat va dura tratamentul ortodontic (de indreptare a dintilor), cum va arata rezultatul si primesti de la inceput toate gutierele. In plus, numarul consultatiilor ortodontice pe durata tratamentului este redus fata de tratamentul ortodontic cu bracketsi.

Interesat sa afli daca tratamentul de indreptare a dintilor cu alignere este potrivit in cazul tau? Programeaza-te pentru o consultatie ortodontica la unul din medicii nostri specialisti in ortodontie si ortopedie dento-faciala: Dr. Raluca Cosmoiu si Dr. Bianca Gheorghe.

Vreau programare.

Programare

Solicita o programare


Status pacient*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.