Cauta in site

Prima vizita

Prima vizita la dentist

 

Indiferent de motivul primei tale vizite in clinica noastra, ne bucuram ca ne-ai ales. Nici un pacient nu viseaza la prima vizita la dentist, stim ca nu suntem in topul listei tale de dorinte (dar incercam sa ne strecuram in ea). Daca a venit momentul primei vizite la clinica noastra relaxeaza-te, te asiguram ca va fi o experienta mult mai placuta decat te astepti. Nu ne plac surprizele medicale, asa ca iti detaliem mai jos exact la ce sa te astepti, pas cu pas:

 

 

PROGRAMAREA

Indiferent cum ai aflat despre noi, prima ta vizita va incepe cu programarea. Te poti programa atat telefonic, cat si prin email la office@dexclinic.ro sau direct folosind formularul de programare de pe website (vei fi sunat in maxim o ora de la Receptie pentru programare).

 

CONFIRMAREA PROGRAMARII

Cu o zi inaintea programarii vei primi un sms/telefon pentru a iti reaminti de programare. Deabia asteptam sa te cunoastem.

 

 

Prima programare dentist

DRUMUL SPRE CLINICA

Locatia noastra este in general foarte usor accesibila, la 1 minut de Piata Romana. Daca intampini orice dificultati in a ne gasi ne poti contacta telefonic si te vom indruma.

 

BINE AI VENIT!

Bine ai venit la noi! Personalul din Receptie te va intampina si te va informa unde iti poti lasa haina si lua loc pentru a completa fisa ta medicala.

 

Radiografie dentara discutie tratament

FISA SI ACORDUL

Completarea fisei si a acordului pentru consultatie sunt cerinte obligatorii in clinicile medicale. Datele din fisa ta medicala sunt confidentiale si utilizarea lor se face respectand reglementarile GDPR. Completarea fisei si a acordului la prima vizita dureaza 5-10 minute.

 

MEDICUL TAU

In cazul in care nu ai solicitat o programare la un medic anume, consultatia ta initiala va fi realizata de unul dintre medicii nostri coordonatori de tratamente. Acest medic va coordona si supraveghea tratamentul tau stomatologic pe tot parcursul lui si va fi persoana ta de contact in clinica. El va realiza planul de tratament in colaborare cu restul echipei, ti-l va explica si te va indruma spre medicii nostri de divese specializari in functie de tratamentul necesar.

 

CONSULTATIA INITIALA

Prima ta consultatie la noi va incepe printr-o discutie medicala. Vom discuta motivul vizitei si care sunt dorintele tale legat de tratament, dar si detalii despre starea ta de sanatate generala si orala ce pot influenta tratamentul. Apoi vom face consultatia propriu-zisa si vom nota in fisa ta starea fiecarui dinte si alte detalii de interes medical. Durata consulatatiei si a investigatiilor suplimentare (radiografii / foografii) va fi de aproximativ o ora.

 

RADIOGRAFII / FOTOGRAFII

Pentru a putea avea o imagine cat mai exacta a starii tale de sanatate orala, in cele mai multe cazuri vom realiza radiografii si fotografii. Le vom realiza in clinica, in timpul primei tale vizite. Fotografiile vor fi realizate in cabinet sau in salade conferinte dotata asemenea unui studio foto. Acestea ne vor ajuta sa avem o situatie initiala clara a starii tale de sanatate orala si sa putem face un plan de tratament cat mai exact.

 

PLANIFICAREA TRATAMENTULUI

In functie de complexitatea planului, acesta poate fi realizat fie pe loc (in cazul unui tratament cu complexitate redusa) sau pana la urmatoarea sedinta impreuna cu intreaga echipa medicala (in cazul planurilor de tratament cu complexitate medie si ridicata). Planul de tratament si costul estimativ iti va fi trimis pe email, dar si inmanat in format fizic la urmatoarea programare pentru ca tu sa il poti citi si reconsulta usor.

 

DISCUTIA PLANULUI DE TRATAMENT

Pentru orice problema stomatologica pot exista mai multe variante de tratament. Medicul tau coordonator de tratament ti le va explica si tu vei decide si ii vei comunica care e varianta potrivita pentru tine. Dupa discutia planului de tratament vei primi si aproba varianta finala de tratament agreata.

 

URMATOAREA PROGRAMARE

Aici incepe drumul tau propriu-zis alaturi de noi. Coordonatorul tau de tratament te va programa pentru a parcurge pas cu pas etapele necesare finalizarii tratamentului tau intr-un timp cat mai scurt. In cazul in care tratamentul tau stomatologic presupune mai multe categorii de tratamente dentare (igienizare, tratamente de canal, coroane dentare etc) vei fi programat la medici dentisti diferiti, fiecare medic din clinica noastra fiind specializat pentru un anumit tip de tratament stomatologic. Desi vei cunoaste si interactiona mai multi medici dentisti specialsti din clinica noastra, medicul tau dentist coordonator va fi mereu in contact cu tine si cu medicii specialisti pe parcursul tratamentului, dar si dupa finalizarea lui. Astfel ne asiguram ca finalizam cu succes tratamentul tau stomatologic conform planului, si te ajutam sa mentii rezultatul obtinut pe termen lung.

Programare

Solicita o programare


Status pacient*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.