Cauta in site

De ce Dexellence Clinic?

 Toate tratamentele stomatologice, o singura locatie.

Avem echipa, spatiul si dotarile pentru a putea asigura toate tratamentele si investigatiile stomatologice pentru tine si familia ta.

 

Mereu tehnologia cea mai moderna.

Suntem showroom si centru de referinta pentru cele 4 branduri de top din domeniul aparaturii stomatologice: PLANMECA (unituri dentare, radiologie, tehnologie CAD/CAM), MELAG (lider in Europa pentru aparatura de strilizare), ZEISS (microscop dentar) si DURR DENTAL (lider global in sisteme de aspiratie si aer comprimat pentru clinici stomatologice). Ce inseamna asta? Suntem in permanent contact cu companiile si upgradam periodic aparatura pentru a fi in pas cu ultimele inovatii.

Afla mai multe despre echipamentele pe care le utilizam. 

 

Conceputa in jurul pacientului.

De la scaunele stomatologice ultra-confortabile si terasa spectaculoasa pana la personalul prietenos, programarile rapide si coltul de lucru al pacientilor unde poti intra in videoconferinta urgenta, totul este gandit in jurul nevoilor tale.

Afla mai multe despre conceptul Dexellence Clinic.

 

Medici specialisti, certificari internationale.

Echipa noastra de medici e pregatita sa diagnosticheze si sa trateze cele mai complexe probleme dentare. Medici specialisti in ortodontie, protetica dentara, chirurgie orala, parodontologie si endodontie microscopica colaboreaza pentru a face din tratamentul tau o experienta placuta cu rezultate mentinute pe termen lung.

Afla mai multe despre echipa Dexellence Clinic. 

 

Accentul pe preventie.

Ne place sa tratam, dar ce ne satisface cu adevarat pe termen lung este preventia. De 9 ani educam pacientii si promovam igienizarile la 6 luni si controalele stomatologice periodice. Rezultatul: peste 70% din pacientii nostri se prezinta la clinica pentru igienizari periodice, dintre care doar 28% necesita alte tratamente in afara igienizarii.

Afla mai multe despre igienizare.

 

Standardul de tratamente stomatologice

Avem pregatirea, echipa si tehnologia pentru a realiza tratamente stomatologice la cele mai inalte standarde. Care pentru noi sunt standard.

Afla mai multe despre dotarile Dexellence Clinic.

 

CAD/CAM – coroane dentare in 60 minute.

Nu ne grabim, dar stim ca timpul tau e important. Stim si ca nu poti avea un dinte absent nici macar o zi. Utilizam zilnic direct in clinica tehnologia CAD/CAM pentru a proiecta si produce digital coroane, fatete si alte restaurari dentare integral ceramice, provizorii sau din zirconiu. Totul in cel mai scurt timp posibil in prezent – 60 de minute. Intr-o singura programare.

Afla mai multe despre coroanele CAD/CAM.

 

Timp, atentie, comunicare, rabdare

Pe langa pregatire si dotari, iti punem la dispozitie probabil cele mai valoroase resurse ale noastre: timpul necesar tratamentelor perfecte – oricat de lung ar fi, atentia la detalii, comunicarea usoara si rabdarea pentru a ajunge la cel mai bun rezultat.

Programare

Solicita o programare


Status pacient*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.